marți, 30 iunie 2009

The last pictures from Punya :)

Hey everyone,

Most of your were asking us about the last pictures from World Citizenship, finally we have them and you as well ;)

http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/punya.raheja/albumid/5351332174900368529?alt=rss&kind=photo&hl=en_US

There is the link an a good advice : use it wisely ;)

Stay tuned for other projects that will be just for you, all we can say is that Shape you Future, Sustainable development for the community and other will be just for you ;)

Best of luck and nice summer
World Citizenship team

2 comentarii:

  1. Salutare.Am si eu un site de Bancuri glume si culmi, si anume http://culmi.blogspot.com si daca vrei sa faci un link exchange cu mine te rog sa vizitezi http://culmi.blogspot.com/2009/07/schimb-de-link-uri.html sau sa imi dai un add pe mess la id rfi_scan .Mersi frumos.O zi buna

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
    Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

    Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

    RăspundețiȘtergere